maak eenvoudig back-ups met Fastcopy

Sep 15

VN:R_U [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Belangrijke bestanden verliezen is één van de ergste dingen in heel het pc-gebeuren. Daarom is het belangrijk om goede back-ups te maken van al je bestanden, foto’s of video’s. Fastcopy is hiervoor een zeer handige en toegankelijke toepassing. bovendien heb je verschillende mogelijkheden om bestanden te kopiëren en te back-uppen. Indien je verdere vragen hebt over deze podcast, dan kan je die zoals steeds hieronder kwijt.

Deel dit artikel / deze podcast!

  6 reacties

  1. Beste Steven,
   Die .ini heb je wel nodig!!!
   Als je die niet gebruikt heb je een programma dat niets kan!!!!!!!
   Een .ini-bestand zorgt voor de instellingen van een programma.

  2. Johan Piryns /

   Klopt Jordy maar het gaat hier om wat je in de exe kan doen, die Ini is er en die zal wel werken als het nodig is.

  3. Tech Touch Team /

   Dag Jordy, ik bedoelde vooral dat het exebestand het belangrijkste is en dat je die ini mag verwaarlozen en dus niet mee hoeft te kopiëren naar je bureaublad.

  4. Diane Van den Bergh /

   Hoi Steven, met dit fastcopy kun je dus backups maken. Nu wil ik graag weten, als ik volgend jaar een backup moet maken van mijn windows pc, van welke onderdelen doe ik dat dan best, zaken die op een nieuwe pc moeten komen bvb? Is dat dan outlook.pst, en documents, en liedjes en fragmenten bvb, of nog van maar zaken? Ik heb pas volgend jaar recht op een nieuwe brailleregel, dus stap ik pas over volgend jaar en laat het door de firma Sensotec doen, omdat ik de grote Focus ook wel een mooie leesregel vind. Vroeger had ik altijd een 80-cellige, dus het kan zijn dat ik dat terug zo krijg. Spijtig genoeg moet ik dan wel wachten tot oktober.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *