I-devices, deel 5: de opties “toetsen” en “recent” in het menu “telefoon”

In dit gedeelte over de I-Devices hebben we het over de optie “telefoon”, die je eveneens op het startscherm  van de Iphone vindt. De optie “telefoon” bestaat uit vijf verschillende functies waarvan je er in deze aflevering twee te horen krijgt, namelijk “toetsen” en “recent”. Indien je vragen of opmerkingen hebt over deze podcast, dan kan je die hieronder kwijt.

I-devices, deel 5: de opties “toetsen” en “recent” in het menu “telefoon”

In dit gedeelte over de I-Devices hebben we het over de optie “telefoon”, die je eveneens op het startscherm  van de Iphone vindt. De optie “telefoon” bestaat uit vijf verschillende functies waarvan je er in deze aflevering twee te horen krijgt, namelijk “toetsen” en “recent”. Indien je vragen of opmerkingen hebt over deze podcast, dan kan je die hieronder kwijt.