Review: Q9 action game! - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Review: Q9 action game!

mrt 29

Wat betreft audiogames is er de voorbije jaren heel veel veranderd. Er komen steeds meer en meer multiplayer audiogames beschikbaar. We willen de audiogame liefhebber dus zeker niet vergeten. In de komende weken zullen we regelmatig reviews van nieuwe en iets oudere audiogames de revue laten passeren. Daan begint met een spel dat voor de ervaren audiogamer een aantal uurtjes vermaak betekent en voor de nieuweling in het audiogame-gebeuren een goede start kan zijn. Het gaat om het spel Q9 action game. Het wordt uitgegeven door Blastbay studios en het is een zogenaamde side-scroller in de stijl van Super Mario. Je bent een alien die zich een weg moet vechten door een aantal werelden met de bijbehorende vijanden. Reageren op deze podcast kan onder aan deze pagina. Veel luister/speel plezier!

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *