Ziezo Vlaanderen: Optelec Alto - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Ziezo Vlaanderen: Optelec Alto

apr 04

Gisteren mocht de mobiele telefoon 40 kaarsjes uitblazen. In die 40 jaar is het toestel enorm geëvolueerd. Wat begon met een toestel dat zo’n 1,2 KG woog en zo groot was als een baksteen, is nu omgevormd tot een technologisch zwitsers zakmes. Om deze verjaardag te vieren kijken we in onze Ziezo Vlaanderen reeks naar de Alto. Dit is een eenvoudig gsm toestel zonder toeters en bellen. Het wordt in België verdeeld door de firma Optelec. Daan had hierover een gesprek met Tom Nimmegeers. Indien je opmerkingen hebt over deze podcast kan je die op deze pagina kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *