Ziezo Vlaanderen: Integra Braille Sense - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Ziezo Vlaanderen: Integra Braille Sense

apr 11

Op de Ziezo Vlaanderen beurs viel er heel wat te noteren op het vlak van notitietoestellen. Deze keer hebben we het over de braille sense die ondanks zijn 900 gram een massa aan functionaliteiten biedt. Het product wordt in België geleverd door de firma Integra-Belgium. Steven had een gesprek met Mario die speciaal vanuit Nederland was overgekomen. Luister daarom snel, it makes sense! Opmerkingen of vragen over deze podcast kan je steeds kwijt op ons contactformulier, of stuur hieronder een reactie in.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

4 reacties

 1. melsen /

  Hoi ik heb jullie mail gelezen i.v.m. de braille-sense inderdaat hoor ik heb er ook één en ben daar bijzonder blij mee het is een fantastisch toestel, een iets minder leuk ding is dat de wiffi op mijn toestel niet werkt en dus mijn router niet vindt maar ja dan internetten we via de iphone dat gaat even goed want de braillesense is compatible met de iphone. Nog een minder leuk detail is dat de tekstverwerker een ander braille structuur heeft dan die die we gewend zijn, maar daar komt erandering in naar het laatste dat ik heb vernomen zal dat deze vrijdag mogelijk zijn om ons eigen braille systeem te hebben. Goed hé. Groejes Anita

 2. melsen /

  Hoi ik heb jullie mail gelezen i.v.m. de braille-sense inderdaat hoor ik heb er ook één en ben daar bijzonder blij mee het is een fantastisch toestel, een iets minder leuk ding is dat de wiffi op mijn toestel niet werkt en dus mijn router niet vindt maar ja dan internetten we via de iphone dat gaat even goed want de braillesense is compatible met de iphone. Nog een minder leuk detail is dat de tekstverwerker een ander braille structuur heeft dan die die we gewend zijn, maar daar komt erandering in naar het laatste dat ik heb vernomen zal dat deze vrijdag mogelijk zijn om ons eigen braille systeem te hebben. Goed hé. Groejes Anita

 3. Hoi,

  Ik overweeg de braille sense aan te schaffen. Als je de braille sense aan de iphone hangt, kun je dan ook het toetsenbord van de braille sense gebruiken?

  Groet,
  Linus

 4. Hoi,

  Ik overweeg de braille sense aan te schaffen. Als je de braille sense aan de iphone hangt, kun je dan ook het toetsenbord van de braille sense gebruiken?

  Groet,
  Linus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *