Paypal deel 1: Een Paypal acount aanmaken - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Paypal deel 1: Een Paypal acount aanmaken

apr 18

Tech Touch presenteert een 4-delige reeks rond het verrichten van online betalingen. Het aantal webwinkels neemt steeds meer toe. De vraag is echter: Hoe betaal je bij zo’n webwinkel? Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Daan bespreekt een van de eenvoudigste namelijk Paypal. Met paypal kan je ook zonder dat je in het bezit bent van een creditcard, heel makkelijk en snel internationale betalingen uitvoeren. In dit eerste deel maken we een paypal acount aan. Mochten er opmerkingen over de podcast zijn, kan je die onder aan deze pagina kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *