Oxelon Media Converter: Converteer al je audio en video bestanden - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Oxelon Media Converter: Converteer al je audio en video bestanden

apr 24

Heb jij ook zoveel verschillende bestanden in diverse bestansformaten. Met het programma Oxelon Media Converter kan je deze heel eenvoudig omzetten. Het gaat hierbij zowel om audio als video bestanden. Het programma ondersteunt onder andere .mp3 .wav .flac .ogg .avi .vob .mpg … Steven legt je in deze podcast uit hoe je het programma gebruikt. Als je opmerkingne hebt over de inhoud van de podcast kan je die op deze pagina kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *