Tech-touch: Een paar cijfers - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Tech-touch: Een paar cijfers

jun 04

We zijn zeer blij dat onze website regelmatig door jullie wordt bezocht. Graag zetten we een paar cijfers op een rij. De site is sinds 28 maart actief. In totaal kregen we reeds 1894 bezoekers. Van deze bezoekers kwamen er 1209 uit België en 663 uit Nederland. De overige 22 kwamen uit diverse andere landen en zijn waarschijnlijk verdwaalde surfers.

 

Er werden in totaal via de website 1096 podcasts gedownload. Als we een top drie maken van de podcasts die het meest werden gedownload dan ziet die er als volgt uit:

 

Op de derde plaats staat een reportage die we maakte op de eerste Ziezo Vlaanderen beurs. Daan kreeg er een korte demonstratie van de alfa versie van jaws 15. Deze podcast werd 45 keer gedownload.

 

Op de tweede plaats staat de review die Steven maakte van het programma Screamer Radio, een programma om eenvoudig radio te luisteren via internet. Deze podcast werd 53 keer gedownload.

 

De meest gedownloade podcast zijn de 10 tips die we meegaven om de batterij van je Iphone te sparen. Deze werd 55 keer gedownload.

 

Blijf onze website goed volgen want we hebben nog heel wat mooie podcasts op de plank liggen en we zijn ook nog een aantal andere ideeën voor Tech-Touch achter de schermen aan het uitwerken. Wil je graag ook een podcast op ons platform publiceren kan je die heel eenvoudig inzenden.

 

Daan & Steven

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *