Oplayer: Een alternatieve mediaspeler voor je I-device - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Oplayer: Een alternatieve mediaspeler voor je I-device

jun 12

Als je een I-device hebt, gebruik je naar alle waarschijnlijkheid de standaard muziekspeler die aanwezig is op je toestel. Er zijn echter alternatieve mediaspelers te vinden in de appstore. In deze podcast bespreken we een van deze alternatieve, getiteld Oplayer. Je kan er diverse audio en videoformaten mee afspelen. Ook zijn er enkele interessante extra functies zoals streamingsmogelijkheden aanwezig. Indien je opmerkingen hebt over de inhoud van de podcast kan je die op deze pagina kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *