Tax on Web: Verricht online je aangifte van de personenbelasting - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Tax on Web: Verricht online je aangifte van de personenbelasting

jun 23

Het is weer de tijd van het jaar om je aangifte van je personenbelasting te doen. Steeds meer mensen kiezen er voor om dit online te doen. Ook onze gebruikersgroep is perfect in staat om dit online te doen via Tax ON Web. Je hebt nog de tijd tot midden juli om je aangifte uit te voeren. In deze podcast tonen we hoe je juist te werk gaat. Indien je opmerkingen hebt over de inhoud van de podcast kan je die op deze pagina kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *