Apple TV deel 2: Internetradio, trailers en Youtube - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Apple TV deel 2: Internetradio, trailers en Youtube

jun 26

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

6 reacties

 1. bart /

  Hallo, ik mis toch een paar stappen tussen deel 1 en 2 van de podcasts over Apple Tv. Wat sluit je waarop aan? Hoe activeer je VoiceOver? Wat met de reeds bestaande decoder die aan de tv hangt: moet die er tussenuit? Is het noodzakelijk om een televisietoestel aan te sluiten? Ik heb geen tv met hdmi, akn ik dan iets met Apple tv? Ik heb eigenlijk enkel het geluid nodig; zou ik het ook op een stereo kunnen aansluiten?
  bedankt
  Bart

 2. bart /

  Hallo, ik mis toch een paar stappen tussen deel 1 en 2 van de podcasts over Apple Tv. Wat sluit je waarop aan? Hoe activeer je VoiceOver? Wat met de reeds bestaande decoder die aan de tv hangt: moet die er tussenuit? Is het noodzakelijk om een televisietoestel aan te sluiten? Ik heb geen tv met hdmi, akn ik dan iets met Apple tv? Ik heb eigenlijk enkel het geluid nodig; zou ik het ook op een stereo kunnen aansluiten?
  bedankt
  Bart

 3. Johan Piryns /

  Beste Daan en Steven,

  Hoe zet je dan die spraak van apple tv aan want dat is niet duidelijk of praat hij zowiezo?

  groeten
  Johan

  • Tech Touch Team /

   Beste Johan,

   De Apple TV spreekt direct vanuit de doos. Je sluit hem aan op je tv toestel via HDMI. Selecteer op je toestel het juiste HDMI kanaal als je er meerdere op je tv hebt. Daarna gewoon wachten. Op een gegeven ogenblik begint hij te praten. In ons laatste deel uit de reeks installeren we een beta versie en de setup is gelijkaardig dus zeker dit deel beluisteren en het wordt allemaal duidelijk:
   https://tech-touch.net/apple-tv-deel-5-een-beta-versie-installeren-en-itunes-radio/

   Groeten

 4. Johan Piryns /

  Beste Daan en Steven,

  Hoe zet je dan die spraak van apple tv aan want dat is niet duidelijk of praat hij zowiezo?

  groeten
  Johan

  • Tech Touch Team /

   Beste Johan,

   De Apple TV spreekt direct vanuit de doos. Je sluit hem aan op je tv toestel via HDMI. Selecteer op je toestel het juiste HDMI kanaal als je er meerdere op je tv hebt. Daarna gewoon wachten. Op een gegeven ogenblik begint hij te praten. In ons laatste deel uit de reeks installeren we een beta versie en de setup is gelijkaardig dus zeker dit deel beluisteren en het wordt allemaal duidelijk:
   https://tech-touch.net/apple-tv-deel-5-een-beta-versie-installeren-en-itunes-radio/

   Groeten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *