Apple TV deel 5: Een beta versie installeren en Itunes radio - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Apple TV deel 5: Een beta versie installeren en Itunes radio

jul 01

In dit vijfde deel rond de Apple Tv richten we ons een stuk op de mensen die reeds een Apple TV in huis hebben. We tonen je hoe je Apple tv software 5.4 beta op je toestel kan installeren. Maar ook voor de personen die dit kastje nog niet in huis hebben is deze podcast interessant. We gunnen je al een eerste blik op Itunes Radio. Deze streaming dienst is vergelijkbaar met Pandora en moet een van de grote vernieuwingen worden binnen IOS 7. Ook de Apple TV krijgt hier ondersteuning voor. Wij laten je al een eerste indruk horen. Daarnaast hoor je ook hoe de Apple TV kan opgestart worden als je hem net hebt gekocht. Indien er nog vragen zijn rond Itunes radio of de werking van de Apple TV kunnen we nog een zesde deel maken. Laat je opmerkingen dus gerust achter op deze pagina of neem contact op met ons via het contactformulier.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *