Kapten mobility deel 3: De praktijk - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Kapten mobility deel 3: De praktijk

jul 04

In de laatste podcast voor de zomerstop zijn we buiten gaan spelen. We hebben namelijk getest hoe de Kapten Mobility in de praktijk werkt. Je zal merken dat er veel informatie te horen is. Onder andere waar je je bevindt, wanneer er een kruispunt is, welke straten er links en rechts zijn en niet onbelangrijk: wanneer je je bestemming hebt bereikt en waar die zich bevindt. Indien je opmerkingen hebt over deze podcast kan je die op deze pagina kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Een reactie

  1. Hopelijk kan ik het gebruiken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *