Tapin Radio: Beluister radiostations van over de gehele wereld - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Tapin Radio: Beluister radiostations van over de gehele wereld

sep 17

We bespraken in een eerdere podcast al het programma
screamer radio. Dit is een programma om via internet naar zo’n 4000 radiostations te luisteren. Na publicatie van deze podcast, wees een luisteraar ons op een gelijkaardig stuk software, tapinradio. We waren aangenaam verrast en daarom hebben we ook daar een podcast over gemaakt. Indien je opmerkingen hebt over de inhoud van deze podcast kan je die hier kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

2 reacties

  1. Davy Cuppens /

    Dag Tech-touchteam: mooie podcasts alweer, ik wil even terugkomen op een licentie voor Tapinradio, ik heb er eentje aangevraagd voor ik dacht 11 of 12 euro simpelweg met mijn visakaart. Waarom? Een heel leuk bijkomend feature van een betalende licentie is opnameplanning. Ik ben supporter van KRC Genk en we speelden op 9 mei onze bekerfinale tegen Cercle Brugge. Een week voor dat event installeerde ik tapin radio en als test maakte ik een opnameplanning en het lukte. Maar toen ik het een tweede keer probeerde woensdagavond om op donderdag vanaf 20.45 uur de match op te nemen, kreeg ik een foutmelding die ik niet meer precies kan reproduceren, maar het kwam erop neer dat dit niet mogelijk is met de gratis versie. Natuurlijk is de marqueting trick weer dat het voor één keertje kan en daarna niet meer. Maar geef toe, 11 euro vind ik niet teveel om afentoe eens een event dat je interesseert te kunnen opnemen. Dit is gewoon wat ik kwijt wou. Keep up the good work!

  2. Davy Cuppens /

    Dag Tech-touchteam: mooie podcasts alweer, ik wil even terugkomen op een licentie voor Tapinradio, ik heb er eentje aangevraagd voor ik dacht 11 of 12 euro simpelweg met mijn visakaart. Waarom? Een heel leuk bijkomend feature van een betalende licentie is opnameplanning. Ik ben supporter van KRC Genk en we speelden op 9 mei onze bekerfinale tegen Cercle Brugge. Een week voor dat event installeerde ik tapin radio en als test maakte ik een opnameplanning en het lukte. Maar toen ik het een tweede keer probeerde woensdagavond om op donderdag vanaf 20.45 uur de match op te nemen, kreeg ik een foutmelding die ik niet meer precies kan reproduceren, maar het kwam erop neer dat dit niet mogelijk is met de gratis versie. Natuurlijk is de marqueting trick weer dat het voor één keertje kan en daarna niet meer. Maar geef toe, 11 euro vind ik niet teveel om afentoe eens een event dat je interesseert te kunnen opnemen. Dit is gewoon wat ik kwijt wou. Keep up the good work!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *