Eurodetector: Eenvoudig de waarde van eurobiljetten herkkennen - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Eurodetector: Eenvoudig de waarde van eurobiljetten herkkennen

sep 22

Muntstukken herkennen is voor onze gebruikersgroep geen probleem omdat je ze makkelijk kan herkennen aan de rand. Bij briefjes ligt dit wel even anders, zeker als ze al door allerlei handen zijn gegaan. De eurodetector zorgt ervoor dat er geen verwarring meer mogelijk is. Dit kleine toestelletje geeft door middel van trillingen aan welk briefje het is. Voor meer details kan je hieronder naar de podcast luisteren. Indien je opmerkingen hebt over de inhoud van de podcast, kan je die ook hieronder kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *