Android deel 3: Toegankelijkheidsins­tellingen - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Android deel 3: Toegankelijkheidsins­tellingen

sep 25

In dit derde deel in onze reeks over Android, bekijken we de toegankelijkheidsins­tellingen die in het mobiele besturingssysteem en in Talkback zitten ingebakken. We hebben het zowel over de spraakgerelateerde- als ook over algemene toegankelijkheidsinstellingen. Indien je opmerkingen hebt over de inhoud van deze podcast, dan kan je die hieronder in het formulier kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

2 reacties

  1. Heel interessant dat jullie zowel aandacht hebben voor Android als iOS. Ik schreef een blogpost: mobiel surfen me ten handicap. Het is hierin niet de bedoeling om volledig te zijn of een beste koop aan te wijzen. Het artikel richt zich ook meer op developers die moeten begrijpen dat wij ook hun apps willen gebruiken dan op de eindgebruikers. Toch ben ik ook benieuwd naar reacties van jullie of jullie luisteraars.

  2. Heel interessant dat jullie zowel aandacht hebben voor Android als iOS. Ik schreef een blogpost: mobiel surfen me ten handicap. Het is hierin niet de bedoeling om volledig te zijn of een beste koop aan te wijzen. Het artikel richt zich ook meer op developers die moeten begrijpen dat wij ook hun apps willen gebruiken dan op de eindgebruikers. Toch ben ik ook benieuwd naar reacties van jullie of jullie luisteraars.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *