Easy Wifi: Verbind automatisch met hot- en homespots - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Easy Wifi: Verbind automatisch met hot- en homespots

okt 14

Steeds vaker bieden internetproviders aan hun klanten de mogelijkheid om te connecteren met zogenaamde hotspots en homespots. Op die manier kan je via je smartphone of tablet gratis surfen. We bespreken in deze podcast een app voor de I-devices die het wel heel eenvoudig maakt voor onder andere telenet en belgacom klanten om te verbinden met dergelijke hot en -home spots. Indien je opmerkingen hebt over de inhoud van deze podcast kan je die op deze pagina kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *