kijk tv op je smartphone, ipad of pc met "tv overal" - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

kijk tv op je smartphone, ipad of pc met “tv overal”

nov 03

Tv kijken hoeft al een tijdje niet meer vanaf je tv-toestel. Het kan dezerdagen ook perfect via je smartphone, ipad of pc. Enkel een internetabonnement bij één van onze Belgische providers en bij voorkeur een Wifiverbinding zijn hiervoor nodig. Vandaag bespreken we hoe dat allemaal in zijn werk gaat met de app van Belgacom die luistert naar de naam “tv overal”. Indien je verdere vragen of opmerkingen hebt in verband met deze podcast, dan kan je die hieronder kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *