Brailletech 2013: de Easy Reader - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Brailletech 2013: de Easy Reader

nov 07

In onze volgende podcast vanop de Brailletechbeurs gingen we langs bij Eric Buyl van Kobavision om het te hebben over hun voorleestoestel de Easy Reader. Hiermee kun je teksten inscannen en ze op de gewenste manier weergeven. Indien je verdere vragen hebt over deze podcast, dan kan je die zoals steeds hieronder kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Een reactie

  1. Rudy De Vylder /

    Ik vind de podcast niet slecht, maar vereist de nodige concentratie door het omgevingslawaai. Ik vind een beurs niet de geschikte plaats om een opname te maken, tenzij met speciale mic’s, mss eens een afspraakje maken met de leveranciers om dit in een rustige omgeving te doen.
    Met vriendelijke groeten
    Rudy De Vylder

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *