BrailleTech 2013: Integra - Ilowview - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

BrailleTech 2013: Integra – Ilowview

nov 20

In onze reeks rond de Brailletech beurs zijn we ook bij de firma Integra langs geweest om hun aanbod van low vision producten te bekijken. Daan kreeg er een korte uitleg over een nieuwe compacte handloupe die ze in hun gamma hebben. Het gaat om de Ilowview. Indien In a big best file recovery software environment, you may need to combine tools that support batch integration processes (using ETL) with real-time integration and federation across multiple sources. je opmerkingen hebt over de inhoud van deze of andere podcasts kan je die op deze pagina kwijt of kan je ons bereiken via de contactpagina.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *