Air Mediacenter, deel 2: gebruik van het mediacenter - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Air Mediacenter, deel 2: gebruik van het mediacenter

feb 23

Na de installatie en de instellingen van de mediaserver in deel 1 gaan we hem nu daadwerkelijk gebruiken. Johan overloopt met ons de hele applicatie. Hij legt ons onder andere uit hoe je een verbinding met een computer toevoegt. Indien je verdere vragen hebt over deze podcast, dan kan je die zoals steeds hieronder kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

3 reacties

 1. Heel interessant. Zo moet niet al de muziek die je wilt afspelen op je iPhone staan.
  Twee vragen:
  – Als je binnen een map de eerste track afspeelt, gaat hij daarna automatisch door met de volgende tracks of moet je het afspelen van elke track manueel starten?
  – is er een shuffle-knop om de tracks binnen een map in willekeurige volgorde te laten afspelen?
  Bedankt

 2. Het was een beetje puzzelen om mijn ip-adres te vinden, maar ik heb de muziekserver aan de praat gekregen. Werkt heel goed. Ik denk dat de antwoorden op mijn vragen hierboven respectievelijk ja en nee zijn: hij speelt de hele map af in de vaste volgorde.

 3. Het was een beetje puzzelen om mijn ip-adres te vinden, maar ik heb de muziekserver aan de praat gekregen. Werkt heel goed. Ik denk dat de antwoorden op mijn vragen hierboven respectievelijk ja en nee zijn: hij speelt de hele map af in de vaste volgorde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *