rangschik je pillen volgens dag en periode met de pilbox classic

Voor wie dagelijks of wekelijks pillen moet slikken is de Pilbox classic, die onder andere te koop is bij Les amis des aveugles, een handige uitvinding. Je kan je pillen per dag rangschikken en er is ook de mogelijkheid om ze volgens de periode van de dag te rangschikken. Indien je verdere vragen hebt over deze podcast, dan kan je die zoals steeds hieronder kwijt.

 

rangschik je pillen volgens dag en periode met de pilbox classic

Voor wie dagelijks of wekelijks pillen moet slikken is de Pilbox classic, die onder andere te koop is bij Les amis des aveugles, een handige uitvinding. Je kan je pillen per dag rangschikken en er is ook de mogelijkheid om ze volgens de periode van de dag te rangschikken. Indien je verdere vragen hebt over deze podcast, dan kan je die zoals steeds hieronder kwijt.