Demodagenreeks: de Plextalk, een multifunctionele Daisyspeler - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Demodagenreeks: de Plextalk, een multifunctionele Daisyspeler

apr 19

De firma Optelec stelt ons in deze podcast in verband met de demodagen in Brussel een Daisyspeler voor, namelijk de Plextalk Lineo Pocket. Deze compacte speler bevat uiteraard alle standaardfuncties die een Daisyspeler hoort te hebben. Je kan er echter ook onder andere in Daisyformaat mee opnemen en ook streamen en downloaden via het internet behoren tot de mogelijkheden. Opmerkingen of vragen omtrent deze podcast kan je hieronder kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *