Demodagenreeks: de braille labeler van Integra - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Demodagenreeks: de braille labeler van Integra

jul 17

Voor wie geen braille kent maar toch graag voor iemand anders braille labels wil maken is er de elektrische braille labeler. Het is zo’n beetje de opvolger van de vroegere dymo. Uiteraard kunnen ook volledig blinde gebruikers dit toestel perfect bedienen. We kregen er meer uitleg over van Ivo van de firma Integra tijdens de derde étape van onze Demodagenreeks in Brussel. Indien je verdere vragen hebt over deze podcast, dan kan je die zoals steeds hieronder kwijt.                                           

 

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *