Radio Plus, deel 1: beluister en herbeluister alle vrt-programma's - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Radio Plus, deel 1: beluister en herbeluister alle vrt-programma’s

nov 06

Voor wie graag naar programma’s van de Vlaamse omroep Vrt luistert is Radio Plus voor onze gebruikersgroep een mooi alternatief. Naast de vertrouwde vrt-zenders is er nog een extra zenderaanbod. Bovendien kan je ook alle programma’s herbeluisteren als ook de playlists en programmagids van alle zenders raadplegen. In dit eerste gedeelte bespreken we de site. De App komt aan bod in deel 2. Indien je verdere vragen hebt over deze podcast, dan kan je die zoals steeds hieronder kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Een reactie

  1. Franky Gabriël /

    Hallo,
    Ik heb geregeld radio plus opstaan, maar af en toe krijg ik enkel de mogelijkheid om live te luisteren ; de icoontjes voor herbeluisteren worden dan niet getoond. Een idee wat hiervan de oorzaak kan zijn ?

    met vriendelijke groeten,

    Franky Gabriël

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *