neem makkelijk en snel alle audio op met Dropvox - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

neem makkelijk en snel alle audio op met Dropvox

nov 18

Voor diegenen die graag leuke, ontroerende of memorabele momenten definitief willen vastleggen is Dropvox een mooie oplossing. Het is een applicatie op de iphone die het toelaat om audio in goede kwaliteit op te nemen. Bovendien worden de bestanden automatisch ge-upload naar je Dropbox account. Indien je verdere vragen hebt over deze podcast, dan kan je die zoals steeds hieronder kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

3 reacties

  1. Bedankt voor de tip. Had al van de app gehoord maar dankzij deze podcast ertoe gekomen om hem te installeren en te gaan gebruiken. Vinden jullie de kwaliteit goed genoeg om er podcasts mee te maken? Het geluid van VoiceOver wordt alleszins prima opgenomen.

    • Tech Touch Team /

      Hey Bart, je zou er zeker podcasts mee kunnen opnemen, al lijkt het me toch beter om dat dan met iets als HQ recorder te doen. Daar kan je in allerlei formaten opnemen, ook in wav. Groetjes, Steven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *