maak ontoegankelijke bestandsformaten toegankelijk met Robobraille - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

maak ontoegankelijke bestandsformaten toegankelijk met Robobraille

dec 06

Als je vaak vervelende bestandsformaten toegestuurd krijgt zoals pdf of jpg is Robobraille wellicht een mooie oplossing. Het maakt deze formaten toegankelijk door ze te converteren naar een txt of doc formaat. De toepassing herkent ook makkelijk tekst in afbeeldingen. Met Robobraille kan je deze files overigens ook laten voorlezen en ze tevens ook converteren naar een versie voor brailleprinters. Luister hieronder hoe het in z’n werk gaat. Indien je verdere vragen hebt, dan kan je die zoals steeds hieronder kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

2 reacties

 1. Jordy /

  Hoi,
  Het kan ook in het Nederlands. Je moet naar de volgende site gaan: http://www.robotekst.nl . Dit is een initiatief van Bartiméus Nl. Het wordt ook naar de servers van Robobraille.org gezonden, maar de webinterface is in het Nederlands!

  Ik vermeld dit omdat ik weet dat er sommige mensen zijn die niet zo goed zijn in Engels en daarom een nederlands alternatief zoeken. (Zoals ikzelf…)

  Ik wil er wel bij vermelden dat je de stappen die Daan / Steven, ik weet niet wie, gaf verder kunt volgen. Als jullie dit willen, en ik heb er de juiste apparatuur voor (daisyspeler) en als ik tijd heb, dan kan ik wel een podcastje maken over Robotekst.nl . Ik hoor het graag vanaf jullie kant!

  Steven / Daan, prachtige podcast trouwens!!! Ik wist hem wel al, maar dat doet niets af aan de schoonheid!!!!!!!

  Groeten, Jordy.

 2. Jordy /

  Hoi,
  Het kan ook in het Nederlands. Je moet naar de volgende site gaan: http://www.robotekst.nl . Dit is een initiatief van Bartiméus Nl. Het wordt ook naar de servers van Robobraille.org gezonden, maar de webinterface is in het Nederlands!

  Ik vermeld dit omdat ik weet dat er sommige mensen zijn die niet zo goed zijn in Engels en daarom een nederlands alternatief zoeken. (Zoals ikzelf…)

  Ik wil er wel bij vermelden dat je de stappen die Daan / Steven, ik weet niet wie, gaf verder kunt volgen. Als jullie dit willen, en ik heb er de juiste apparatuur voor (daisyspeler) en als ik tijd heb, dan kan ik wel een podcastje maken over Robotekst.nl . Ik hoor het graag vanaf jullie kant!

  Steven / Daan, prachtige podcast trouwens!!! Ik wist hem wel al, maar dat doet niets af aan de schoonheid!!!!!!!

  Groeten, Jordy.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *