I-Devices, deel 20: het hoofdscherm van de instellingen - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

I-Devices, deel 20: het hoofdscherm van de instellingen

mrt 27

Intussen zijn we bij deel 20 aanbeland van onze reeks over de Iphone. Het item “instellingen” zal een hele resem podcasts in beslag nemen. In dit gedeelte bereiden we je hier alvast op voor en tonen we jullie het hoofdscherm van de instellingen. Indien je verdere vragen hebt over deze podcast, dan kan je die zoals steeds hieronder kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

2 reacties

  1. Ik vind het jammat jullie n deze podcat niet ingaan op de juist iet zoveel gebruikte itms van de instellingen. Wat wasullie bedoeling? Alles wat je at horen kan ik zelf ook horen. het is juist leuk om te vernemen, wat nit zo directopvalt. Hoe rkt Iclowd bijvoorbeeld. of is ht de bedoelig dat jullie er item een podcstaan maken? Dan zou het erg luk zjn. Hartelije groet en succs Helma

    • Tech Touch Team /

      Het is uiteraard de bedoeling dat we items stuk voor stuk behandelen, dit was een inleidende podcast.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *