scan schoolboeken en ander materiaal in een mum van tijd in met de Iread - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

scan schoolboeken en ander materiaal in een mum van tijd in met de Iread

apr 13

Als je het beu bent om voortdurend te moeten wachten op studieboeken die maar niet omgezet raken is de Iread wellicht een mooie oplossing. Met die toestel, dat onder meer verdeeld wordt door Babbage, kan je je cursussen of ander materiaal in een mum van tijd toegankelijk maken. Luister hieronder voor meer info. Indien je verdere vragen hebt over deze podcast, dan kan je die zoals steeds hieronder kwijt.

Goodell says Hard Knocks should be a

“We’re talking about some kind of formal rotation where teams participate in the show on a more regular basis,” said Goodell. “Not necessarily more frequently, but on a regular basis so that it is a Authentic Caleb Sturgis Jersey shared obligation and it would give more teams an opportunity to have this.”

Thing is, it doesn’t seem like it’s a lack of opportunity that’s kept the cameras out of team’s locker rooms. Every year we hear that a lot of teams just don’t want them there.

“The show has been popular with our fans because it gives Olivier Vernon Jersey them an inside look at how a Authentic Terrell Suggs Jersey team operates. The Bengals have been great about inviting HBO and NFL Films in Rishard Matthews Dolphins Jersey to be able to see what’s going on,” Goodell said. “And understand how a team is put together. That inside access is what the show is all about. The storylines always develop in a positive way because they get access. They’re able to understand Joe Flacco Ravens Jersey the human emotions that are going on Jonathan Ogden Ravens Jersey and the decisions that are made.”

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *