Blindsquare, deel 3: zoeken en navigeren - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Blindsquare, deel 3: zoeken en navigeren

aug 31

Een wat langere episode dit keer, die start met een korte bespreking van de update naar versie 3.3. Vervolgens wordt het begrip “een plaats volgen” uitgelegd, als opstapje naar het zoeken en navigeren. We gaan ook dieper in op het plaatsoverzichtscherm.

Opgelet: De podcast bevat een grote hoeveelheid aan snel op elkaar volgende informatie. Enige concentratie is dan ook raadzaam. Indien je verdere vragen hebt over deze podcast, dan kan je die zoals steeds hieronder kwijt.

 

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *