Apple TV 4: De afstandsbediening - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Apple TV 4: De afstandsbediening

nov 28

In dit gedeelte in onze reeks rond de nieuwe Apple TV 4 gaan we dieper in op de afstandsbediening die bij de mediaspeler geleverd wordt. We bespreken zowel het uiterlijk van deze afstandsbediening alsook de functies die onder de verschillende knoppen verborgen zitten. Daarnaast stellen we de afstandsbediening zo in, dat deze kan gebruikt worden om het volume van het aangesloten televisie toestel of versterker te bedienen. Indien je opmerkingen hebt over de inhoud van deze podcast kan je die hier kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *