DJay : Een toegankelijke mixing app voor iPhone en iPad - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

DJay : Een toegankelijke mixing app voor iPhone en iPad

jan 31

In deze nieuwe reeks neemt Johan ons mee in de wereld van het thuis dj’en. Hij toont ons een toegankelijke app op de Iphone/ipad en op de Mac  waarmee je zelf je eigen mixen kan maken. In de volgende delen gaat hij dieper in op de hardware (dj controller) die je kan gebruiken in combinatie met deze software om het allemaal net nog iets makkelijker te maken. Indien je opmerkingen hebt over de inhoud van deze podcast kan je die hier kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *