Nieuwe functies in IOS9.3 - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Nieuwe functies in IOS9.3

mrt 25

Sinds kort is er weer een nieuwe update van IOS, namelijk versie 9.3. Deze is in eerste instantie stabieler dan zijn voorganger, maar Johan vertelt ons nog andere verbeteringen. Zo heeft hij het onder andere over een alternatief voor de app kiezer, over het beveiligen van je notities en over WIFI assist. Ook voor onze slechtziende luisteraars zit er een leuk item bij. Maar luister vooral zelf.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Een reactie

  1. Je kunt nu met 4 vingers naar rechts/links vegen om naar een andere app te gaan. Ik denk dat de nieuwe iPhone 7 waterdicht is en geen home toets meer heeft en alleen een litening aansluiting. Creatief bedacht van apple, maar wel even wennen! Bedankt voor jullie geweldige potcasts en tips.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *