Brailletech 2017, deel 1: de Brailleliga en haar activiteiten - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Brailletech 2017, deel 1: de Brailleliga en haar activiteiten

okt 25

Geert maakt voor ons een reeks over de Brailltechbeurs die ook dit jaar plaatsvond in de gebouwen van de brailleliga. Zij organiseren de beurs, en in dit deel staat hij stil bij een aantal diensten en activiteiten van de Brailleliga waarvan misschien niet iedereen op de hoogte is. Verwacht je aan gesprekjes over nuttige apps voor je telefoon, sprekende kaartlezers en de brailleshop. Er is zelfs een item over beeldhouwen voor blinden en slechtzienden. Verdere vragen kan je steeds hieronder kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *