de Iphone xs, deel 1: introductie - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

de Iphone xs, deel 1: introductie

okt 08

Sinds een tijdje zijn er een aantal nieuwe iphones op de markt. Johan maakte een podcast over de Iphone XS, de opvolger van de Iphone x. Er vonden een aantal ingrijpende veranderingen plaats. Zo is er een nieuwe chip, een nieuw design, en de manier van inloggen is veranderd. Ook zijn er nieuwe maniere om op te starten. Voorts zijn er nog interessante items over het gebruik van de homeknop, de appkiezer, het berichtencentrum en het gebruikerspaneel. Verdere vragen kan je hieronder kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *