Google Maps, deel 2: op stap - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Google Maps, deel 2: op stap

jun 24

De theorie van de navigatie-app Google Maps kon je in deel 1 uitgebreid horen. In deel 2 gaan we met de app op stap, en dus hoor je hoe hij in de realiteit werkt. Daan legt je er alles over uit. Als je vragen hebt over deze podcast, dan kan je Daan een mailtje sturen via daan@tech-touch.net
of je stelt je vraag op de site.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

3 reacties

 1. Timmy /

  Hoi! In het eerste deel zei je dat je meer ging vertellen over het gebruik van het kompas in de iPhone, maar ik denk dat je dat uiteindelijk niet gedaan hebt. Zou je hierover eventueel nog meer kunnen vertellen? Vooral belangrijk in het begin van een route zoals je in het eerste deel zei. Alvast bedankt!

  • admin /

   Een terechte opmerking. Ik heb het Kompas al even bekeken maar vind het zelf niet zo goed werken in combinatie met VO. Wat betreft het juist lopen bij het begin van een route: Een oplossing is bv. naar links lopen als je een deur uit komt en het tellertje in het oog houden. Gaan de minuten en de afstand omhoog moet je rechts.

 2. Timmy /

  Ok, bedankt, zo kan het inderdaad ook šŸ™‚

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *