Google Assistant: deel 1 - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Google Assistant: deel 1

okt 28

Charlotte bespreekt samen met Youssri de Google Assistant app. Dat is zo’n beetje de tegenhanger van Siri. Maar de Google Assistant staat toch al iets verder. Je kan aan deze assistant onder andere vragen stellen en opdrachten geven. In dit eerste gedeelte geven we een overzicht van hoe de app eruitziet met de nodige info over de verschillende onderdelen. Indien je verdere vragen hebt over deze podcast, dan kan je Charlotte een mailtje sturen via
charlotte@tech-touch.net
of je stelt je vraag op onze site, op onze facebookpagina of op onze yahoo group.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *