de app van Bol.com: deel 1 - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

de app van Bol.com: deel 1

apr 17

Charlotte en Youssri bespreken de app van Bol.com. Dat is een onlinewinkel waarmee je allerlei zaken kan bestellen: van kleding over speelgoed tot elektronica. De productbezschrijvingen zijn ook steeds de moeite waard om te lezen. Ons duo toont dat de app van Bol.com echt wel de winkel van ons allemaal is, ook voor onze gebruikersgroep. Verdere vragen stel je op
ons forum op
https://www.tech-touch.net/forum
Dat kan ook nog steeds op onze site, op onze yahoo mailinglijst of op onze Facebookpagina. Mailen kan ook naar charlotte@tech-touch.net

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

5 reacties

 1. Sandra Van Vaerenbergh /

  Ik bestel regelmatig bij bol.com. Ik doe het heel af en toe met de app, maar vooral via de website. Ik ben het niet eens dat er in de potcast gezegd wordt dat die niet zo handig is, want dat klopt niet. Die website is wel heel goed te doen en ik gebruik die zelfs liever dan de app. Het gaat veel vlugger voor mij.

 2. Charlotte (podcaster) /

  Ik heb geprobeerd om producten te bestellen via de website. Mij is het tot op heden nog niet gelukt. Ik vond dat je erg veel moest scrollen om bij het juiste product te geraken. Ook de bestelknop is naar mijns inziens niet te vinden op de site. Mij lijkt het een erg omslachtige manier, ook omdat de app wat compacter is opgebouwd. Dit is denk ik ook een erg persoonlijke kwestie wat je voorkeur is . Voor de ene zal de site toegankelijker zijn, en voor de ander de app.

 3. Daan /

  Zelf geef ik ook de voorkeur aan de App: Gegevens zijn al ingevuld, enkel bevestigen met Face ID, overzichtelijker opgebouwd… mijn ervaringen zijn ook gelijk bij de App van Coolblue. Maar het blijft inderdaad een kwestie van smaak.

 4. Chris /

  Leuke frisse podcast weer.ga de app uitproberen.podcast over een bestelling, voor bijv koffie, lijkt me ook leuk.

 5. Steven Heymans /

  Thx, Leuk ga ik eens uitproberen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *