Hable One deel 2: Het toestel de eerste keer gebruiken - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Hable One deel 2: Het toestel de eerste keer gebruiken

jun 29

In dit tweede deel van onze korte podcast reeks rond de Hable One gaan we het toestel voor het eerst gebruiken. Daan toont hoe je het toestel inschakelt en hoe het koppelt met een smartphone. Op het einde van de podcast toont hij je enkele navigatie commando’s. In het laatste deel zullen we hier uiteraard nog wat dieper op in gaan. Mocht je vragen of opmerkingne hebben, kan je die onder aan deze pagina kwijt of stuur een mailtje naar: info@tech-touch.net

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *