Ambeo Smart Headset: Maak 3D opnames met je iPhone - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Ambeo Smart Headset: Maak 3D opnames met je iPhone

jul 02

Als je graag goede audio opnames maakt onderweg ben je bij het gebruik van je smartphone al snel aangewezen op de ingebouwde microfoon die vaak niet van optimale kwaliteit is. Sennheiser bracht daarom enige tijd geleden de Ambeo Smart Heatset uit. Een set bekabelde oortjes die je via de lightning aansluiting met je iPhone kan verbinden. De twee microfoontjes die in de oordopjes verwerkt zitten maken via die weg mooie Binaurale (3D-achtige) opnames. Daarnaast is er ook een transparant modus aanwezig waardoor je tijdens het dragen van de oordopjes nog perfect je omgeving kan horen. Op dit ogenblik zijn ze goedkoop te verkrijgen via bol.com amazon.nl…. Ze worden niet meer geproduceerd maar omdat ze nu zo scherp geprijsd brengen we ze even onder de aandacht.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *