Hable One deel 4: Een interview met een van de ontwikkelaars - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Hable One deel 4: Een interview met een van de ontwikkelaars

jul 14

De voorbije weken hebben we het gehad over het nieuwe Braille toetsenbord Hable One dat momenteel in ontwikkeling is. We sluiten deze reeks af met een interview rond dit nieuwe product. Freek geeft wat meer uitleg over de ontwikkeling, mogelijkheden en toekomst plannen rond dit nieuwe stukje hardware. Indien je vragen hebt over deze podcast kan je ons mailen via info@tech-touch.net of een reactie plaatsen onder dit bericht.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *