Nieuwigheden in iOS 14 - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Nieuwigheden in iOS 14

aug 22

iOS 14 komt pas in het najaar uit, maar Daan en Steven vertellen je er nu al alles over. Zo zijn er nieuwigheden in verband met het ordenen van apps en het herkennen van beeldmateriaal. Daarnaast zijn er ook nog functies om sneller opdrachten uit te voeren en je verneemt ook hoe je widgets aan je beginscherm kan toevoegen. En er is meer… Verdere vragen stel je via info@tech-touch.net. Onze facebook pagina en onze Yahoo group zijn ook nog steeds beschikbaar.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

3 reacties

  1. Leuke podcast!

  2. Welke externe batterij gebruik jij want mijn Power bank geeft de Witched niet weer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *