Streamz: De Vlaamse Netflix - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Streamz: De Vlaamse Netflix

sep 14

Vandaag lanceerde Telenet samen met enkele zenders de videodienst Streamz. Je kan er voor 11,95 euro per maand Vlaamse films en series vinden maar ook internationaal materiaal. In deze podcast bespreekt Daan de werking van de App en of de App toegankelijk is op een iPhone. Volg ons op Facebook of laat een reactie achter op deze pagina.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

2 reacties

  1. Steven Heymans /

    Thanks voor de leuke podcast.
    Via de afspeel bestemming in het stand-by scherm kan je een wifi/Bluetooth speaker kiezen. Je hebt dan enkel en alleen het geluid en via deze weg kan je de mediaknoppen ook bedienen. Werkt dit ook met het selecteren van een Google Chromekast of AppleTV? GRT.

  2. Hoi Steven,

    Dat is zeker te proberen. Als je een chromecast gebruikt zou je ook via spraakcommando’s bv. “skip 5 minutes” kunnen zeggen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *