Coronalert: De Belgische app die je waarschuwt bij een mogelijke besmetting met het coronavirus - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Coronalert: De Belgische app die je waarschuwt bij een mogelijke besmetting met het coronavirus

okt 03

Sinds ruim een half jaar wordt de wereld geconfronteerd met een pandemie. Corona is overal, dus ook bij Tech Touch. Daarom besteden we in deze podcast aandacht aan de onlangs in België verschenen Coronalert app. Deze app dien je op je smartphone te installeren en geeft je een waarschuwing indien je in contact bent gekomen met iemand die besmet is met het Coronavirus. Hierbij wordt het bluetooth signaal van je smartphone gebruikt om anonieme gegevens uit te wisselen.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *