Google Home deel 2: Algemene- en speakerinstellingen - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Google Home deel 2: Algemene- en speakerinstellingen

jan 16

In dit tweede en tevens laatste deel over de google Home App op de iPhone bespreken Daan en Charlotte de instellingen van de App. Eerst heeft Daan het over de algemene instellingen en vervolgens toont Charlotte de instellingen die specifiek van toepassing zijn op een Google home/Google Nest speaker.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

2 reacties

  1. raoul /

    Beste,

    Voor de huidige gebruikers van deze speakers is dit zeker interessant. Eveneens voor zij die in de toekomst de aanschaf overwegen. Ik heb wel 1 opmerking. Voor courante gebruikers van de smartphone zoals jullie is de afsnelheid heel normaal. Doch voor minder geoefenden zoals ik en vele anderen gaat het te snel. Mijn vraag is of jullie hier rekeing willen mee houden en de snelheid wat langzamer willen zetten. de tijdsduur van de podcast wordt dan wel wat langer maar véél duidelijker. Groetjes,

    Raoul

    • Bedankt voor je positieve reactie… Je opmerking betreffende de snelheid van de spraak nemen we zeker mee bij het maken van een volgende podcast

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *