VAPH, deel 1: de vereenvoudigde aanvraag van een hulpmiddel - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

VAPH, deel 1: de vereenvoudigde aanvraag van een hulpmiddel

feb 14

De site van het Vlaams Agentschap Voor Personen Met Een Handicap biedt vele mogelijkheden. In deze podcast focussen we ons op het aanvragen van een goedkeuring voor een hulpmiddel waarvoor je in het verleden al groen licht kreeg van het VAPH. In dit geval is dat een witte stok. We kijken eerst in de refertelijst binnen welke termijn we een witte stok mogen aanvragen. Vervolgens raadplegen we ons eigen dossier om te weten hoe lang het geleden is dat we dit hulpmiddel hebben aangevraagd. Tot slot doen we de aanvraag op de site van het VAPH.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *