Ziezo Vlaanderen: sensotec jaws 15 - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Ziezo Vlaanderen: sensotec jaws 15

mrt 31

Nogmaals een podcast over de Ziezo Vlaanderen beurs. Deze keer gaan we het hebben over de screenreaders. De laatste jaren is de markt van laptops en desktops erg in beweging. Ook de schermuitleessoftware moet hier in mee gaan. Denken we maar aan de opkomst van de tablet, de ultrabooks en de zogenaamde convertables (tablet en ultrabook in een toestel). Daan ging eens kijken bij de stand van de firma Sensotec. Daar had hij toch wel een exclusieve primeur. Deze firma is sinds kort weer de leverancier van de Freedom Scientific producten voor de Belgische markt. Op hun stand toonde ze namelijk een zeer prille beta van jaws 15, met touch-screen ondersteuning. Daan mocht al een paar keer vegen over het scherm. We zijn zeer benieuwd wat de toekomst gaat brengen en kijken al rijkhalsend uit naar de publieke beta van jaws 15. Deze wordt meestal eind augustus begin september door FS Amerika beschikbaar gesteld. We hopen jullie dan een uitgebreide review te kunnen geven. Als je opmerkingen hebt over deze podcast kan je die op deze pagina achterlaten.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Geen reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tech-touch: Een paar cijfers | Tech-Touch - [...] die we maakte op de eerste Ziezo Vlaanderen beurs. Daan kreeg er een korte demonstratie van de alfa versie…
  2. Tech-touch: Een paar cijfers | Tech-Touch - [...] die we maakte op de eerste Ziezo Vlaanderen beurs. Daan kreeg er een korte demonstratie van de alfa versie…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *