Ziezo Vlaanderen: Integra Orion Webbox - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Ziezo Vlaanderen: Integra Orion Webbox

apr 02

Daan en Steven trokken vorige week naar Mechelen (België) voor de eerste editie van de Ziezo Vlaanderen beurs. We lieten de voorbije dagen al heel wat interviews horen, maar vandaag pakken we weer uit met iets exclusief. Daan had een gesprek met Ivo Van Genechten, hij is de zaakvoerder van de firma Integra Belgium. Ze hadden het over de Orion Webbox. Dit is een eenvoudig te bedienen audiostreaming toestel dat naast gesproken boeken en tijdschriften ook de ondertiteling bij televisie programma’s kan voorlezen. Wat dit laatste betreft, had Ivo toch iets speciaals te melden. Zeker luisteren dus! Indien je opmerkingen hebt bij deze podcast mag je deze altijd posten onder aan deze pagina.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

2 reacties

  1. Martin Scheepers /

    Beste, ik vind het een heel tof initiatief deze potcasts. Maar wat me een beetje stoord is: de aankondiging die vind ik behoorlijk flauw. Ik had eerder een wat meer opgewekte aankondiging verwacht, misschien kan daar iets aan gedaan worde? vriendelijke groeten martin

  2. Martin Scheepers /

    Beste, ik vind het een heel tof initiatief deze potcasts. Maar wat me een beetje stoord is: de aankondiging die vind ik behoorlijk flauw. Ik had eerder een wat meer opgewekte aankondiging verwacht, misschien kan daar iets aan gedaan worde? vriendelijke groeten martin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *