Penfriend: Eenvoudig producten voorzien van een label - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Penfriend: Eenvoudig producten voorzien van een label

apr 13

Heb jij thuis ook veel cd’s of documenten die je graag zou willen labelen? Je kan natuurlijk een ouderwetse braillelabeler gaan gebruiken, maar tegenwoordig bestaan er veel handigere oplossingen. Een voorbeeld is de penfriend. Met dit toestel kan je audiolabels middels een sticker gaan koppelen aan een product. De sticker heeft een unieke code die gekoppeld wordt aan een opname die je met de penfriend maakt. Daan geeft een korte demonstratie van het product en beschrijft de functies. Als je opmerkingen hebt over de inhoud van de podcast kan je die op deze pagina kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *