Ziezo Vlaanderen: Low Vision producten - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Ziezo Vlaanderen: Low Vision producten

apr 13

In onze reeks rond de Ziezo Vlaanderen beurs zijn we aanbeland bij de Low Vision producten. We hebben met verschillende leveranciers hun aanbod aan oplossingen voor slechtzienden besproken. Eerst had Daan een gesprekje met Ivo Van Genechten van de firma Integra-Belgium. Vervolgens horen we Steven die bij Eric Buyl, van de firma Kobavision, zijn licht ging opsteken. Tenslotte horen we Daan weer, die bij Tom Nimmegeers van de firma Optelec, kort informeert naar hun gamma aan Low Vision producten. Indien je opmerkingen hebt over de inhoud van de podcast kan je die op deze pagina kwijt.

 

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *